Haber

F.Bahçe Pendikspor’u 5-0 yendi

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Maçın başından sonuna kadar kontrol bizdeydi. İkinci yarıda daha fazla gol atıp kazanmayı başardık. Bu galibiyet, Cumhuriyet Bayramı’nda camiamıza hayırlı olsun.”

Süper Lig’in 10. haftasında F.Bahçe, Pendikspor’u deplasmanda 5-0 mağlup etti. F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına Cumhuriyetin 100’üncü yılını kutlayarak başlayan Kartal, “Başından sonuna kadar oyunun kontrolü bizdeydi. Sadece bir iki oyuncunun sakatlanması bizi rahatsız etti. Becao’nun hafif bir ağrısı vardı. İkinci yarıya odaklanıp daha fazla gol atmayı ve kazanmayı başardık. Cumhuriyet Bayramı.” “Bu zafer camiamıza hayırlı olsun” dedi.

“Başkalarının nasıl kazandığına bakmıyorum”

Sarı-lacivertli takımın pozisyonlarının VAR’da daha fazla incelendiğini belirten Kartal, “Biz kendi işimize bakıyoruz. Oynadığımız tüm maçları hak ederek kazandık. Başkalarının nasıl kazandığı umurumda değil. Devam edeceğiz. Peki bundan sonra. Penaltı verilmesi için penaltı pozisyonunda daha ne yapılması gerekiyor?” “Hakemlerden biraz daha eşit oynamalarını rica ediyorum. Maç 0-0 olsa ne olurdu? Hakemlerin eşit olmasını istiyorum. Attığımız goller çok inceleniyor ama bu kadar incelenmiyor. diğer tarafta” dedi.

Sakatlıklar nedeniyle şanssız bir sezon geçirdiklerini vurgulayan Kartal, bu oyuncuların iyileşerek kadroya döneceklerini ve hızla mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Öte yandan Kartal, sakatlanarak oyundan ayrılan orta saha oyuncusu Fred’in durumunun yarın mutlaka düzeleceğini sözlerine ekledi.

gevas-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu