Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’nun seccadeye basmasıyla ilgili ilk sözler: Talimatı Pensilvanya’dan alıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Bağcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. 97 tesisin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir iftar yemeğinde seccadeye ayakkabıyla basan Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle tepki gösterdi.

“TALİMATLARI PENSİLVA’DAN ALDILAR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün Cumhur İttifakı ile bir yola çıktık. 14 Mayıs’ta çok farklı bir başlangıç ​​yapacaksınız bu yola. 40 günde biri ayakkabısıyla seccadeye basabilir. Onlara göre. , meşrudur. Yapabilirler. Pennsylvania’dan talimat alırlar.” terimleri kullandı.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Dün Elazığ’da Gaziantep’i, önceki gün Kilis’i ziyaret ettik. Daha önce Hatay ve Kahramanmaraş’taydık. Gittiğimiz her yerde milletimizin dayanışma ruhuna bizzat şahit oluyoruz. Milletimiz bu mübarek günleri oruçla, Kur’an-ı Kerim ile idrak ederken. ‘an, kardeşlerini asla unutmaz. Birçok kuruluş sahada mağdurlara destek oluyor. Barınmadan gıdaya kadar geniş bir yelpazede belediyelerimiz örnek işler yapıyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu